dijous, 19 de març del 2015

CV-144 - T'agrada com ha quedat la Plaça Major?


En la portada d'aquest número la fotografia de Josep Graells es veu en el fons el que havia estat la Plaça Major abans de la profunda transformació.

Aquest casa de la vila es va publicar l'any en que hi va haver l'atemptat de l'11-M a Madrid i en això basa l'escrit l'alcalde Corominas i alguns dels actes de condemna que es van organitzar al poble.

També es va aprovar el projecte executiu de la primera fase de la Plaça Major, que suposa l'inici d'un dels projectes més importants del municipi i que ens va portar a l'endeutament que avui encara arrosseguem.

Els antics safaretjos de la baixada de Cal Verge que durant un temps van ser els jutjats, agafen el nom del mas que hi havia al costat i es converteixen amb el Cafè Bar Calissó, un espai d'oci i cultura.

Es parla d'una proposta per la millora del transport públic per millorar en puntualitat i freqüència, un tema que després de tots aquests anys encara no s'ha resolt. També hi ha la petició d'un desdoblament exclusiu per al bus en ambdós sentits (Sabadell - Castellar), algú l'ha vist mai? Es va quedar amb la petició.

En Jordi Roman, altrament conegut com el regidor trànsfuga de CiU entre els anys 2008 i 2011, presenta un pla de Joventut al ple de març.

Els socialistes van guanyar les eleccions generals.

L'abril del 2003 a Castellar es va implantar la recollida de matèria orgànica, recordeu que ens van dur a totes les cases aquell contenidor de color marró. Expliquen la visita que va fer el regidor Jordi Permanyer a la planta a Can Barba.

Es parla també del Col·lectiu per la Pau i la Solidaritat, un grup que va treballar per intentar crear una cultura a favor de la pau i la solidaritat. Durant uns anys organitzaven la Setmana pels Drets i les Cultures programant diversos actes, en aquest cas un dels plats forts va ser el concert de "O Jarbanzo Negro" que es va acabar fent a la Plaça Calissó.

25 anys de l'escola Bonavista.

Mostra canina, Setmana del Pallasso, cicle de xerrades sobre el desdoblament d'alumnes entre l'actual i el nou institut...

En l'apartat polític ERC comenta el Pla d'Acció Ambiental, ICV d'ordenances fiscals, PP parla d'Espanya i Catalunya, el PSC de la millora en els seus resultats electorals i CiU de la taxa per efectuar les neteges perimetrals de les urbanitzacions.

El casa de la vila tanca amb la plana de l'espai jove i la programació cultural

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada