dimecres, 1 d’abril del 2015

CV - 145 "L'edifici de la llar d'infants el Coral, va fer 100 anys a l'any 2004"


CV de maig de 2004, el Sr. Corominas hi torna amb els cinemes, hotels, diversos locals lúdics i de restauració a l'Espai Tolrà, no costa res vendre fum, bé si que costa, en aquest cas i també per altres motius la pèrdua de l'alcaldia.

A l'any 2004 es va fer el trasllat de la sala de plens a cal Alberola, per ampliar la zona del servei d'atenció ciutadana, que ara es troba al Mirador, considero un canvi poc encertat, la sala de plens hauria d'estar en un lloc més accessible i més gran, de fet es va dir que amb la restauració de l'edifici del carrer Major (antic ajuntament) potser es tornarien a fer allà, però de moment no ha passat.

Es lliuren claus de 20 habitatges protegits de venda i es parla de 37 per llogar en el futur. Amb aquest tema s'ha fet curt i les promeses socialistes no s'han complert. Portem més de 8 anys de misèria i falses promeses sobre l'habitatge social.

S'incorporen 7 nous agents a la Policia Local.

Es publiquen diverses opinions dels representants municipals sobre els 25 anys dels Ajuntaments democràtic.

Es parla de la liquidació del pressupost de 2003 amb un separàvit de més d'1 milió d'euros, també es poden llegir més punts del ple i opinions dels regidors dels diferents grups municipals.

De l'aparcament que es va fer on hi havia la Nau-2 de la Plaça Major.
Del taller de soldadura per a nois d'entre 15 i 16 anys.

Dels 100 anys de l'edifici de la llar d'infants el Coral, de quan l'Ajuntament organitzava el casal d'estiu, del Firart, la portada d'aquest número és la pintura d'Àngel Asencio, guanyadora del concurs de pintura ràpida.

Radio Castellar i l'OSB, premi Civisme als mitjans de comunicació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada